GRATIS FRAGT* & 30 DAGES RETURRET *PÅ ORDRER OVER 500 DKK

Om Temashop.dk

Hvis du drømmer om det – så har vi det

I Temashop.dk finder du et kæmpe udvalg af kostumer og accessories til både børn og voksne, så du kan finde de sjoveste og flotteste kostumer til en enhver fest. Endda uden at sprænge budgettet.

Vi har nemlig indgået nogle fordelagtige aftaler med vores leverandører, der betyder, at du kan finde de flotteste produkter til den billigste pris ved os. Og det er ikke bare noget, vi siger. Det er noget, vi lover. Vi giver nemlig 100% prisgaranti på alle vores produkter – du finder dem ganske enkelt ikke billigere andre steder i landet.

Vores mest populære kostumer har vi på lager i Danmark, og det betyder, at de kan leveres fra dag til dag. De mere specielle kostumer opbevares på det europæiske fjernlager, og selv her er leveringstiden på bare 3 til 5 dage. Du behøver altså ikke engang være i god tid, for at blive festens midtpunkt.

God service – fra start til slut

Vores mål er, at du skal have det sjovt – også når du handler på nettet.  Derfor yder vi ekstraordinær god kundeservice både før, under og efter en handel.

Vores webshop er E-mærket, og vi lever op til alle lovens krav samt regelsættet fra e-handelsfonden – og så elsker vi bare at arbejde med tilfredse kunder. Derfor kan du altid regne med, at du finder det største udvalg, de bedste priser og de flinkeste kundeservicemedarbejdere hos os. At vi så samtidig tilbyder hurtig og ikke mindst billig levering – det er bare en ekstra bonus. Faktisk skal du slet ikke betale for at få leveret dine varer, hvis du køber for mere end 500 kroner.

Vil du have mulighed for at følge med i, hvad vi ellers finder på, så skynd dig at ”like” os på Facebook, så er du garanteret sjove indslag og fed inspiration til dine kommende kostumefester

Medarbejdere hos Temashop.dk

Hos Temashop.dk har vi landets bedste og sjoveste medarbejdere, der ved hvordan man gør hver dag til en fest. Derfor er de også de helt rigtige til at hjælpe dig med at finde netop de ting, der gør din næste kostumefest til en begivenhed, der bliver husket og snakket om i mange år fremover.

For at få fingrene i de mest engagerede festaber, har vi hos Temashop.dk gjort os umage for at skabe et helt fantastisk arbejdsmiljø, så du som kunde altid kan være sikker på, at få fat i topmotiverede medarbejdere, der vil gøre alt for at hjælpe dig, uanset hvornår du kontakter os.

Når vi ansætter nye medarbejdere, er det selvfølgelig deres kvalifikationer, deres gode humør og kreative tankegang, vi lægger mest vægt på, men hos Temashop.dk har vi også valgt at være os vores sociale ansvar bevidst. Derfor sorterer vi ikke en dygtig og festglad ansøger fra bare på grund af et handicap, og vi er hvert år med til at uddanne adskillige handelselever.

Daniel Andersen
Direktør
Erik Hansen
Salg / Indkøb
Nanna Valentin
Salg / Indkøb
Mette Johansen
Salg / Indkøb
Mia Hansen
Salg / Indkøb
Carina Spangsbjerg
Salg / Indkøb
Rikke Lomholt
Salgsassistentelev
Louise Foged
Handelselev
Svend Rud
Bogholder
Maria Tobiasen
Kontorassistent
Simon Jensen
Lager
Jesper Duus
Lager
Andreas Pehrson
Lager
Peter Grønborg
Lager
Bartlomiej Szryt
Lager

Historien

De første kostumer fandt vej til Temashop.dk´s hylder tilbage i 2009. Det var Daniel Diness Andersen der startede butikken som en del af Funtastic I/S.

Allerede dengang havde Funtastic gennem flere år beskæftiget sig med engros salg til festivaller og events, men med Temashop.dk blev der åbnet mulighed for at levere et kæmpe udvalg af kostumer og festlige accessories direkte til forbrugerne.

Konceptet er klart og bygger på Danmarks største og sjoveste udvalg til priser, hvor alle kan være med.

I 2011 blev Temashop.dk udskilt til et særskilt selskab ( Temashop ApS ), der idag er 100% danskejet af Temashop Holding ApS.

Rundtur

Vent venligst...

Continue shopping or View cart & checkout